Alarmi i kamere

Firma Alarmi I kamere je osnovana u cilju pružanja kvalitetnih usluga iz oblasti sigurnosne tehnike. U svom sveobuhvatnom znanju u ovoj oblasti danas smo spremni da ponudimo tržištu usluge iz sledećih oblasti:

-          Protivprovalnih sistema i tehnike

-          Sistema video nadzora

-          Kontrole pristupa i evidencije radnog vremena

-          Interfonskih sistema

-          Sistemi automatizacije prolaska vozila (Parking rampe, motori za kapije)

-          Sistemi kućne automatizacije (Pametne kuće)

-          Integracija navedenih sistema sa drugim sistemima

Bogato iskustvo u radu sa alarmnim sistemima raznih proizvođača od kojih izdvajamo Paradox i DSC alarmne sisteme, čine nas kompetentnim za rešavanje i najtežih kvarova i problema. Svojim klijentima nudimo izbalansirane sisteme i rešenja u odnosu kvalitet-cena, vodeći računa o potrebama klijenta. Ako niste sigurni kakav sistem može ispuniti Vaše potrebe, mi Vam možemo pomoći u odluci.

Sistemi video nadzora predstavljaju većinski udeo u završenim poslovima do sad. Svojim klijentima nudimo opremu visokog kvaliteta i pristupačne cene, prateći najnovije trendove i dostignuća u ovoj oblasti. Bilo da Vam treba mali, srednji ili veliki sistem video nadzora, mi Vam nudimo najoptimalnije rešenje. Nije uvek najskuplje rešenje i najbolje, tu smo da zajedno napravimo sistem koji će ispuniti Vaša očekivanja.

Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena polako ali sigurno postaje sastavni deo svake ozbiljnije firme. Potreba za podacima o kretanju zaposlenih u okviru objekta, kao i ograničavanje kretanja na određene oblasti postalo je neophodan deo bezbednosne politike preduzeća. Evidencija radnog vremena kao sistem sankcija ali i nagrade u smislu poštovanja radnog vremena i ostvarenih prekovremenih radnih sati je potreba svake ozbiljnije organizacije.