Video interfoni

Video interfoni  su uređaji koji sluze  za audio- vizuelni kontakt i daljinsko otvaranje vrata rezidencijalnog kompleksa, stana ili kuće. Prosti interfonski sistemi se sastoje od pozivne jedinice koja se nalazi ispred ulaza u objekat, video monitora koji se nalazi u samom prostoru koji se poziva i elektromangnetne brave koja služi za daljisko otvaranje vrata. Video interfoni svojim prisustvom povećavaju kvalitet življenja, sigurnost stanara. Video interfonski sistemi su najprisutniji kod malih korisnika, poslovnih firmi i institucijama od javnog značaja. Usavršavanjem i pojeftinjenjem  tehnologije kompleksni video interfonski sistemi su sve pristupniji u stambenim zgradama.  Radni vek interfonskog sistema renomiranog proizvođača je u proseku duži od 5 godina. Savetujemo Vam da prilikom kupovine birate poznate brendove . Našu toplu preporuku predstavljaju video interfonski sistemi proizvođača   proizvođača Urmet, Comelit, Comax, Hikvision, Dahua.

Video interfoni za zgrade i kuće u simplebus ožičenju

U našoj ponudi se nalaze video interfoni za zgrade i kuće u simplebus varijanti ožičenja po dve žice. Ovi video interfoni pogodni su posebno za zamenu starih sistema gde je kablaža već izvedena. Odlikuje ih pouzdanost i velika fleksibilnost u planiranju sistema, gde se mogu razdvojiti korisnici video sistema i korisnici audio interfonskog sistema.

Kontrola pristupa za zgrade

Kao dodatak interfonskom sistemu se može koristiti i kontrola pristupa putem tagova ili šifre što umnogome olakšava ulazak stanara u zgradu i sprečava nepoželjne osobe da uđu u zgradu. Ovakva kontrola pristupa takođe štedi mehaničke delove vrata odnosno cilindar brave.

Android i IPhone aplikacija za video interfone

U naprednim varijantama video interfona može se postaviti unutrašnja jedinica sa WiFi podrškom, gde se preko aplikacije na mobilnom telefonu može pristupiti interfonu, videti ko je ispred ulaza i po želji otvoriti vrata. Otvaranje vrata preko mobilnog telefona može biti posebno korisno kada korisnik nije u mogućnosti da dođe do monitora, kod sistema za kuće je posebno korisno kada je korisnik u dvorištu gde ne može čuti interfon.