Bežični alarmni sistemi

Bežični alarmi i alarmni sistemi za stambeni i poslovni prostor. Bez nepotrebnih kablova i instalacionih radova u Vašem prostoru.

Paradox bežični alarmni sistemi za Vaš poslovni i stambeni prostor

Bežični alarmi predstavljaju idealno rešenje za obezbeđenje Vašeg doma od krađe. Bežični alarmni sistemi su idealno estetsko rešenje, bez suvišnih kablova i većih radova i bušenja zidova u Vašem prostoru.  Današnji bežični alarmi su razvijeni do te mere da ispunjavaju sve bezbednosne kriterijume, bar kod ozbiljnih proizvođača. Bežična komunikacija se nadgleda od strane alarmne centrale u svakom trenutku i svaka promena u sistemu se registruje, tako da ga je nemoguće ometati a da se ne izazove uključenje alarma.

Naša preporuka u oblasti bežičnih alarmnih sistema su Paradox alarmi i oprema. Ovaj kanadski proizvođač je već dugo prisutan na tržištu sigurnosnih sistema i opreme i u svojoj ponudi ima široku lepezu alarmne opreme. Pouzdanost i lakoća upravljanja su odlika ovih alarma uz atraktivan dizajn i pristojnu cenu. Paradox alarmni sistemi su prva linija naše ponude sigurnosne opreme sa puno pozitivnih iskustava sa ovim sistemima i opremom.

Liniju bežičnih alarmnih uređaja proizvođača Paradox, čini serija Magellan alarmnih centrala i opreme. Dugo prisutna na svetskom tržištu ova serija alarma je dovedena do savršenstva. Pristojna cena ovih sistema jeste dobar izbor za većinu kupaca od onih sa manjim do onih sa većim budžetom.